Ορθοδοντική για ενήλικες

Τα σιδεράκια δεν είναι πλέον μόνο για τα παιδιά. Σήμερα σχεδόν ένας στους τέσσερις ορθοδοντικούς ασθενείς
Image

Τα σιδεράκια δεν είναι πλέον μόνο για τα παιδιά. Σήμερα σχεδόν ένας στους τέσσερις ορθοδοντικούς ασθενείς είναι ενήλικας.

Η Αμερικάνικη Ένωση Ορθοδοντικών αναφέρει ότι ο αριθμός των ενηλίκων που κάνουν ορθοδοντική θεραπεία έχει διπλασιαστεί τα τελευταία δέκα χρόνια. Ανεξάρτητα από την ηλικία η ορθοδοντική θεραπεία μπορεί να προσφέρει την ίδια βελτίωση τόσο στα παιδιά όσο και στους ενήλικες. Ο τρόπος που μετακινούνται ορθοδοντικά τα δόντια είναι ο ίδιος. Κενά μεταξύ των δοντιών, στραβά ή πεταχτά δόντια μπορούν διορθωθούν με τα σιδεράκια.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της έναρξης μιας ορθοδοντικής θεραπείας στη σωστή ηλικία?

Η υγεία των δοντιών, των ούλων, η σωστή σχέση των γνάθων και η καλή λειτουργία της κροταφογναθικής διάρθρωσης σε συνδυασμό με την βελτίωση της αισθητικής είναι οι στόχοι μιας σωστής ορθοδοντικής θεραπείας. Σε αντίθεση με αυτά που πολλές φορές λέγονται, τα σιδεράκια δεν θα δυσκολέψουν τις καθημερινές συνήθειες ενός ενήλικα. Είναι πλέον πλαστικά ή πορσελάνινα τα δε γλωσσικά ….αόρατα!. Οι ασθενείς μπορούν να κάνουν τις επαγγελματικές τους παρουσιάσεις, να τραγουδούν, να παίζουν μουσικά όργανα, να απολαμβάνουν το δείπνο τους σε ένα εστιατόριο χωρίς κανένα πρόβλημα. Γνωρίζοντας το εξαιρετικά πολυάσχολο πρόγραμμα ενός ενήλικα, το ιατρείο μας θα δώσει προτεραιότητα στις επισκέψεις σας.
Image
Font Resize
espa