Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

committed to excellence!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΑΝΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΑΝΟΣ Διοίκηση & Επικοινωνία

” μήπως μπορώ να έχω αυτό το ορθοδοντικό εργαλείο αύριο το πρωί ; ( σε τηλεφωνική επικοινωνία με εταιρεία στην California των ΗΠΑ) “ Ο Γιώργος απόφοιτος της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Πειραιά είναι ο υπεύθυνος Διοίκησης και Επικοινωνίας του ιατρείου μας. Σκοπός του η ομαλή λειτουργία και ανάπτυξή του κάθε τομέα που αφορά στην άψογη εξυπηρέτηση των ασθενών. Ενημερώνει τους ασθενείς σχετικά με τις παρεχόμενες οδοντιατρικές θεραπείες όπως έχουν καθοριστεί από τους ιατρούς και διαμορφώνει μαζί τους οικονομικούς διακανονισμούς που καθιστούν τις υπηρεσίες προσβάσιμες σε όλους. Υπεύθυνος για το προσωπικό του ιατρείου φροντίζει διαρκώς για τη συνεχή επιμόρφωση του.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΟΤΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΟΤΑ Κλινική

”δώστε στον εαυτό σας ένα τέλειο χαμόγελο!!! “ Η Ελευθερία απόφοιτος Νοσηλευτικής εργάζεται στο ιατρείο ως βοηθός οδοντιάτρου. Το χάρισμα της στην επικοινωνία σε συνδυασμό με την προϋπηρεσία της δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης, χαρακτηριστικό απαραίτητο ιδιαιτέρως όταν φροντίζουμε ασθενείς μικρότερης ηλικίας. Υπεύθυνη στο τμήμα προμηθειών φροντίζει πάντα να υπάρχουν τα απαραίτητα εργαλεία και υλικά για την σωστή λειτουργία της κλινικής.

ΕΥΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ

ΕΥΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ Κλινική

”λοιπόν να βάλουμε λευκό και κόκκινο αφού είσαι Ολυμπιακός !!! “ Απόφοιτος Οδοντοτεχνικής ΤΕΙ Αθηνών με ειδίκευση στην Ορθοδοντική η Εύη είναι υπεύθυνη του εργαστηριακού τομέα του ιατρείου μας. Η πολυετής της πείρα στον ορθοδοντικό τομέα την καθιστά μια εξαιρετική συνεργάτη της ορθοδοντικής κλινικής. Είναι αυτή που προτείνει τα πιο ωραία χρώματα στα «σιδεράκια» και στα «μηχανήματα» που χρησιμοποιούμε στην ορθοδοντική θεραπεία και τα παιδιά απλώς τα …λατρεύουν.

Font Resize
espa